Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Ibiza Előzmény: #860130

ha tudod biztosan akkor mond, ha nem tudod akkor a te elméleted is csak egy.
kóka többször benne volt a kormánydelegációban, diplomata útleve van, benne volt szűk körű magángépes üzleti utakban is.
Simán csak kiszorítanák ha nem lenne az árulkodásban valami.
Tudom van egy startup cége, de ez ehhez karcsú lenne.
Ez a beárulós érzésem volt demszkinél is, szétszedhették volna de egyszer csak elengedték, mehetett jugókhoz fügelekvárt főzni.

a ballibsi kormány hiteleket vett fel, megszigorításokat nyomta, miközben az ingyen eus pénzek 30%át sem hívták le.
Fidesz kimaxolja az eus pénzeket, a multikat fölözi, nem a lakosságot nyüstöli, nem növeli inkább csökkenti az államadósságot, csökkenti az adókat. Folyamatos béremeléssel növelte az adóbevételt és a belső fogyasztást. Az olcsó állami hitelek is segítettek ezen, megszüntette a bankok prémium helyzetét.

Nem hinném lopni tudnának ebből, hiszen árgus szemek vizslatják, a költéseket EU vizsgálja. Egy hűtlen kezelési eljárás van az épp a libsibal M4es metróépítése.

Fidesz simics féle pénztárnokokat már nem akar akik királycsinálók akartak lenni, egyirányba állítható vállalkozói kört alakít ki akinek megvannak az eszközei a giga beruházások kivitelezéséhez.
Az EUS és állami beruházásokban van a pénz, azért mert nagyok a számok, ha csak a projekt haszonkulcsot használják a 4-10%ot már akkor is hatalmasak a nyereségek. Ezeket a termelő kapacitásokat fenn kell tartani, etetni kell mint tamagocsit, másképp elpusztul, ezeknek a cégeknek lételemük a politikai kapcsolat. Ez a világban így van, lásd strabag és társaik.
vinnyog a libsibal, de nem tudnák megcsinálni ezeket a munkákat, nem véletlen ha kormányváltás van ezek a nagy cégek átkerülnek az új kormány vállalkozóinak a kezébe.