Hozzászólás
Ibizaa beszállási pont nem mindegy. ne felejtsük vírus sokba kerül bankoknak, pl hitel moratórium, hitel visszaesés, beruházások visszaesése. MNB is segít, fedezetnek veszi nekik a jelzálog fedezetes hiteleket. Persze bankok akarnak a másik oldalra is, folyamatosan lobbiznak. Most elérkezettnek látták az időt a bankadók kivezetésének a kérésére, remélem Fidesz nem felejti el ha enged nekik akkor normális jelzáloghitelt tegye alapfeltételül. nevezetesen csak a jelzálog tárgya a fedezete a hitelnek az elsétálás jogával!! ahogy a világ minden országában.
Az emberek zömének nulla-1-3havi a megtakarítása, nem fogják tudni fizetni a hiteleket, a cégek leépítenek. Mindenki arra számít hirtelen vége és a megrendeléseket gyorsan teljesíteni kell, ez inkább fohásznak tűnik.
A mostani erős visszaesés még nem jelent meg a cégek gyorsjelentéseiben, ha megjelenik akkor lesznek ijedelmek.
Minden attól függ meddig tart a vírus válság. Szerintem addig ameddig a tisztánlátók érdeke megkívánja. Én 6-8hónapra tippelek. majd hirtelen megjelenik egy gyógyszer..kb szeptember lesz a vége sztem és ha kell nyomnak még egy hullámot. de kell nekik az év végi árbevétel.