Regisztráció Elfelejtett jelszó

osztalék

matgab Előzmény: #852885

mindenesetre írtam egy email-t az MNB-nek , melyben kértem, hogy vizsgálják ki annak lehetőségét, hogy nem bennfentes kereskedelem folyt-e a részvényekkel 11.29 és 12.10 között, illetve, hogy valóban megfelel -e a tőzsdei cégek befektetők felé történő tájékoztatási kötelezettségének az , ahogy bejelentették kvázi biztosra a T-Sys megvásárlását, illetve ahogy bejelentették indoklás nélkül a szerződéstől való elállást.


Tekintettel arra, hogy az első közlemény az arról beszélt, hogy a tranzakció lezárása van hátra, semmi olyan nem volt a közleményben, hogy bizonyos feltételek bekövetkezése esetén meghiúsulhat a tranzakció, illetve nem volt az ár sem nyilvános , ami lehetővé tette volna hogy a befektetők megfelelően értékeljék az ügylet árfolyamra gyakorolt hatását.

Az elállás esetében pedig azzal, hogy nem indokolták az okot, gyakorlatilag abba a helyzetbe hozta a managementje a kisbefektetőket, hogy nem egyenlő ismereteket szerezhet meg a nagy befektető és a kisbefektetők. Hiszen JG pontosan tudja, hogy mi miatt hiúsult meg, mi meg nem tudjuk.


Ha Ti is így érzitek, hogy be vagyunk csapva, akkor tegyetek ti is egy egyszerű feljelentést ismeretlen tettes ellen, hátha -bár nem fűzök hozzá sok reményt!