Részvénysorozatok a deltagroupban
wisvik Előzmény: #851632Tiszta. Számomra nem kell több hasonlat. De a kérdésem lényege mégis az, amit te lényegtelennek tartasz, azaz a BÉT bevezetés. Tudom, hogy a tulaj lesz majd nekünk a lényeg, de a bevezetést azért feszegetem, mert nem hozhatná-e ez időben előrébb kicsit az átvételt mégis. Más lényeges oka nincs. Ha valamiért fontosnak tartanák mondjuk, hogy a beveztés megtörténjen még az idén, pl. mert szükséges lehet a tiszta lap az apport tranzakció lezárásához, vagy valami ilyesmi (elvileg a Deltának és az EST-nek sem mindegy mekkora tulajdoni hányadban szerez befolyást a Delta, és ha 118M papír csak úgy "eltűnne" mert nem jelentkezett érte senki, az igencsak megváltoztatná a jelenlegi helyzetet). Szóval ha a bevezetést fontosnak tartanák ilyesmi okok miatt, akkor ha annak előfeltétele a tulajdonos megléte és a papírok kézhezvétele (amit én erősen valószínűsítek), akkor a GT-Bakai pakknak igencsak hamar meg kéne jelenjen az új tulaja, és nem várhatnak vele már sokáig, hogy ezt bejelentsék. Kivéve megint, ha strómanokhoz kerülnek a pakkok.