Regisztráció Elfelejtett jelszó

az MSZP készen áll az újabb rendszerváltásra :DDD

matgab Előzmény: #851477

Szavazat ügyében nekem mindig is az volt a véleményem, h az szavazhasson, aki legalább 1 forinttal több szja-t fizetett be a költségvetésbe az elmúlt 4 év átlagában, mint amennyit kiutaltak neki onnan. Ezt lehet egy kicsit cizellalni szociális vagy közügyi munkákkal , gyessel stb, de az irányelv ez lenne. Így azok döntenének az ország sorsáról akik eltartjak, nem az inaktivak.

Es mi lesz a nyugdijasokkal? Semmi, ha teljesíti a feltételeket, akkor szavazhat, ha nem akkor nem és örüljön h eltartja a társadalom. Akinek van gyereke, az a gyereke révén úgyis reprezentalva van- hisz minden gyereknek vannak /voltak szülei, akinek nincs az meg ne szavazzon a jövő terhére a jelenről sem.

Ezt még megspekelnem egy előzetes regisztrációval, h azok se szavazzanak, akik annyira sem tudatosak, h annyit tudnának h egy év múlva szeretnének szavazni- mert ezek az emberek általában nem is tájékozottak, csak az utolsó pillanatban lévő események hatására szavaznak így vagy úgy.

Így megszűnhetne az a probléma, h az inaktív többség demokratikusan leszavazza folyamatosan az aktivakat, valamint tényleg kiszorulna a rendszerből sok olyan ember a szavazó körökből akikre az ember a kutyáját sem hagyná rá 2 hétre sem, nemhogy az ország jövőjét.

Ja és mivel kevésbé lenne fontos a kampány finish, ezért annak költsége is csökkenne és nem az lenne, h minden közmunkát (utak iskolák kórházak stb) csak a kampány év utolsó napjaira akarnak átadni...