Regisztráció Elfelejtett jelszó

Last bezárta a szektát

SCS Előzmény: #850787

Nem jött össze a felhívás, hogy minden régi szektatag térjen vissza. Teljesen behalt,értelmes emberek nélkül maradtak. Lépni kellett. A többi maszlag.(életszerű,h csütörtökön "gyertek" lemez forog, 2 napra rá bezárás).

Amit kifelejtett a nekrológból:sajátosan értelmezi a tisztesség fogalmát. Tudok és fogok mesélni, ha eljön az ideje. Nem felejtek.

Kifelejtette: köszönjük a "kopasznak" a kisbüfik folyamatos homályban tartását, cinikus leszarását, a törvények laza és kreatív értelmezését, a 78 filléres nyomdát,ami nagy akadálya lesz a későbbi jelentősebb emelkedésnek, a strómannok hadát.

Mert nem csak az a kisbüfi, aki 1 Ft-ról tartja. Az nem érv,hogy lám-lám ők jól jártak. Minden pillanatban,minden rv-esnek fontosnak kellene lennie. A 177Ft-on kitömöttnek is. Én 2 éve vagyok itt,minden és mindenki fontosabb volt ezen idő alatt,mint én,mi. És most sem annak köszönhetően vagyok itt,hogy tisztán, egyenesen kommunikáltak, adtak jövőképet.

Legyetek észnél,mire készülnek ezek a strómannok,ne adjátok meg a lehetőséget,h összejöjjön nekik a nyilasok átvedlése komcsivá.

Xarjátok le a topikjukat,bárhová hívnak is.