lokáp
wisvik Előzmény: #849797Értem én az offshore-os koncepciót, de amíg nincs tartalom a cégben addig szerintem ez túl kockázatos lenne még számukra is mert bármikor összeomolhat az árfolyam. Persze nem tudom. Ma újabb befolyásszerzési közleményeket kellene olvasnunk este. Azokból kiderülhet sokminden. Egyébként a Perger féle Panther Prime megkapta a neki előírt darabszámot, de Papp neve nem szerepelt a cégbírósághoz beadott listán ha jól láttam, mégis kapott 750k-t. Ebből arra következtetek, hogy mégis lehet valami jogilag tiszta mód arra, hogy ne (csak) az kapjon belőle akiket felsoroltak azon a listán. Ugyanezen okból kifolyólag várnám ma estére a GT és Bakai pakkok más nagytulajhoz való kerülését. Meglátjuk.
Egyébként még felvetődött bennem, hogy ha az AH megveszi a Telenor 25%-át, akkor hogyan gondolod, hogy azt piaci alapokon fogja működtetni, ha nem kerül tőzsdére? Ha viszont tőzsdére viszik, akkor gondolod, hogy IPO-zzák, ami évekig eltarthat és drága is? Vagy esetleg betolhatják egy már BÉT-en futó cégbe. Ha mégis az utóbbi, akkor mely cégek lehetnének alkalmasak erre? Nincs olyan sok belőlük, és az EST azért elég látványosan kever az utóbbi időben. Nyilván ezek a szempontok nem döntőek, de elképzelhetőek.