Regisztráció Elfelejtett jelszó

Kinyitott a nyomda :)

wisvik Előzmény: #849469

Azért azt nem árt meggondolni, hogy az utolsó pár hét szinte nem oszt nem szoroz egy 180 napos átlagban, pláne ha forgalommal súlyozva számol a BÉT. Ezek alapján ha az árfolyam el is indult volna, a 180 napos csak max. 1-2 Ft-ot emelkedett volna szerintem. Erről nem hiszem, hogy túl nagy gondot jelentene nekik, viszont az igencsak előny lenne számukra, ha a napi árfolyam az átlag felett lenne, mert akkor tuti senki nem akarna megválni a pakkjától. Ebben tehát nem látok erős korrelációt egyelőre. Arról nem is beszélve, hogy inkább antikorrellálni kéne az árfolyamnak ezzel, ugyanis ha jön egy kötelező vételi, arról már sokaknak tudnia kéne és az árfolyam ezt mutatná is. Ez előnyt jelentene a fenti okok miatt az ajánlattevőnek, azaz magasabb áron senki nem akarna eladni, valamint az átlag sem módosulna jelentősen. Ilyen helyzetben tehát én inkább egy rally-t várnék legalább egy héttel a bejelentés előtt, nem hogy árfolyamlenyomást amivel még papírokat is veszítenek az illetékesek.

Nem tudom persze, lehet hogy valamit nem jól gondolok. De bár ajánlatról jönne a hír mint az otc-s kavarásról. Két napon belül megtudjuk.