Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

FUTUR

BCS! Előzmény: #848498

Szia!

Egyszerűen nem tudok elmenni emellett szó nélkül... Korábban is mondtam, hogy én elhiszem Neked, hogy azon a péntek hajnalban azt az sms-t kaptad, hogy "ML megvette", vagy vmi ilyesmi és Andy jött be... :) Emlékszem milyen gondolatok jártak a fejemben 2017 novemberében, hogy lehet BCS csak meg akarja lovagolni a NER hullámot....Akkor azt mondtam, hogy ha átmegyünk a bíróságon és legalább egy NER-es belép, akkor sínen vagyunk... Ez Andyvel meg is történt :) Bár számítottam a halálára, de alul értékeltem kockázatot... Tegnap beszélgettem egy "pajtással", akinek lövése nincs mi fog jönni ide, de abban biztos, hogy érdemes maradni a papírban, mert ismeri Pappot, ismeri az IT szektort és biztos benne, hogy Papp nem a semmire és nem a lófasz Delta miatt van itt.

A piaci kapitalizációnk.... ha pár milliárd lenne, mint egy nord, futur, őrmester stb.... akkor lufi.... de ez már léghajó.... önbeteljesítően magas vagy hogy is mondjam.... Hidd el, nem célom beléd állni, találkoztunk is, szimpatikus is voltál, de sosem tudom mire vélni a kicsapongásaidat, hogy most átbaszás a sztori, rá egy hónapra meg lehetőséget látsz benne és ez folyton váltakozik :) Kurvára elegem van ebből nekem is, 22 hónapja szopom a faszt napi 1-2 órában, de Én MANOPI-ékkal tartok, élet vagy halál.....

Határokat is túl lépek, Csaba megint le fog baszni....

Amit írt Csabáról stucky, az is igaz volt, ahogyan a Te leírásod is, viszont nem Csaba a mi emberünk, hanem Perger (akit alábecsülünk) és szolis Pista....

Ballib csapat????

Maradok tisztelettel:

Bálint