Hozzászólás
Ibiza Előzmény: #844909Nem Budapesten élsz?
Budapest vérkeringése a körutak és a sugárutak amik a hidakra vezetnek.. Andrássy nem lehet sétáló mert hatalmas dugók lennének. Budapesten nagy az átmenő forgalom és nagy a nem helyiek áramlása..szülnap névnap keresztelők temetések..dolgozók...stb stb.. ők főleg a vastag utakon, körutakon sugárutakon közlekednek.
Lánchíd szűk nem fér el kerékpárút de a járdán sem kellene száguldozni bringásoknak...ijedt szemmel ugrálnak a japán túristák.. miközben a kresz mit is mond?
El kell férni egymás mellett ennyi az egész.
Én sem értem kinek jó ha napi 1-1,5 órát araszol a kocsival Budáról Pestre és később vissza, miközben a metró percek alatt átmegy.
De feltételezzük mindenki felnőtt ember (kivéve neolibsik :DDD) és tudja mit tesz. Nem tudjuk a hátteret, gyereket kell vinni suliba különórára, szaladgál a partnerek között.. legyen az ő dolga.
Én főleg belső városrészben mozgom..vagy gyalog vagy villamos vagy metró.. ezekkel lehet haladni.
Bringásokkal sok a gond..semmilyen szabályt nem tartanak be..azt sem tudják mi vonatkozik rájuk..azt hiszik minden utcába bemehetnek szembe..az út közepén caplat miközben elférhetnénk mellette..mert már tudatra ébredt az anyag..neki jogai vannak..libsi attitűd..a kötelezettségeivel már nincs tisztában.
Kérik az 1m oldaltávolságot miközben centizgetik a gyalogosokat a járdán..Andrássyn is miközben ott van a pénzemen 2x kialakított kerékpárút.
Ha nagyon genya a bringás akkor ha leelőzöm olthatatlan vágyat érzek az ablakmosásra.. egy kis visszagenya..
szóval Pest az él mozog..élet van benne :)