Regisztráció Elfelejtett jelszó

pszicho

Kissherceg Előzmény: #840748

öt havonta bemásolom:

"A gazdaggá válás olyan pszichológiai folyamat, amire az embereknek csak kis része képes. Nézzétek meg magatokat, egymást és a fórumozókat az oldalakon.

Nem csodálkozom, hogy tudatosan ebből a történetből is csak kevesen válnak gazdag emberré, hiszen saját magunk vagyunk általában ennek az akadálya.

Okoskodások, félelem, mohóságon, kamu információkon és mindenféle érzéseken kellene tudni uralkodni az embereknek és mindez kirívóan nehéz.

Természetesen van néhány szerencsés egyén aki gazdaggá vált az elmúlt években. Azzal keresték a legtöbb pénzt, hogy nem nézték a tőzsdét és a számlájukat naponta. Csak véletlen látta a hírekben, hogy megvette Mészáros a cégét és a beragadt fos papírjai érnek valamit. Ha nem volt teljesen balfasz nem adta el örömében,- de általában ezek az egyének önbizalomhiányukkal élnek együtt és szerencséjüknek, nem tudatuknak köszönhetik a pénzt tehát adják - igen gazdaggá válhattak 1-2 év alatt. Na ők is kiárazódnak többségükben a papírokból.

4ig bő 3 hónapot oldalazott majd megindult másfél hete és annak is nagyrészében ismét sávban mozgott. Aki kimaradt/lemaradt ne a papírt basztassa, hanem nézzen magába, hogy hol fejlődhet, mert van annak tere. A papír nagytulajdonosai nem balfaszok, csak velük kell úszni. Annyira egyszerű és látom mégse megy.

Úszom tovább.

ui: ezt a Mészáros jelenségre írom, de ilyen mindig van a világban."

Messze a vége.