Regisztráció Elfelejtett jelszó

KGY

matgab Előzmény: #847346

Mindenki a saját pénze után fut. Ők is. Mármint a nagybefektetők.

Elég nagy különbség az ML-hez köthető részvények emelkedésében a korábbi időszakhoz képest, h viszonylag tisztességes módon csináljak amit csinálnak.

Az h a kisbufik néha túlságosan előre szaladnak az arazassal, az ellen nem nagyon tudnak ML-ek sem mit tenni. Konzum, Opus üres cégek voltak. Azt mondták, h vagyont tesznek bele és így is lett. 4IG is viszonylag korrekt módon volt kezelve. Keveset mondtak, de amit ígértek- prémium kategória, akvizíció, piac vezető pozi az még lesz.

Azt nem várhatod el, h bármikor szóljanak, h figyeljetek, 5000 felett már ne vegyetek, vagy szóljanak, h 500-nal vegyen mindenki, mert még mindig kibaszott olcsó a papír ahhoz képest h mi lesz belőle.

Örülj neki h nem hülyék! Nem 1500-as árfolyamnál emel tőkét! Ők dolgoznak, csinálják a bizniszt, ők elvileg sok pénzt kockáztatnak és hosszú távon leginkább az ő érdekük, h magasan legyen a részvény árfolyama ( nem úgy mint az előző management, aki minél nagyobb volt a forgalom, annál nagyobb veszteséget generált-mikozben kiloptak a pénzt-!

1100-nal lehet h egy kicsit előre szaladt az árfolyam, ami lehet egy természetes korrekció is, de az is lehet, h JG úgy gondolja, h nem ér még ennyit a cég és adja. Vagy azért adja, h ne kelljen annyi lóvét betennie tőke emeléskor. És? Betolja a lóvét és utána abban lesz újra érdekelt, h magas legyen az árazás. Akinek nem kenyérre kell, az ne adja el. Aki lát benne speka lehetőséget, az játsza meg, aki meg 1500-2000 körül akarja eladni, az tartsa és higyjen!

De rinyalni azért mert mozog le és fel az árfolyam a tőzsdén? Ennél azért komolyabb kategória vagyunk-remelem!