Larry71
wisvik Előzmény: #847301Szerintem két oka van:
i.) A pénznek nincs szaga. Manapság már az üzleti életben (pláne az ilyenfajtában) rohadtul nem érdekel senkit, hogy anno ki milyen politikai oldalon gurult amikor ennek még volt valami jelentősége. Ma az van ami van, ezt mindenki tudja és az aktuális szélirány szerint próbál hugyozni, különben nem jut sehova. Egy ilyen bejáratott tőzsdei céggel pedig (ML példák), ha jól csinálják, sokat lehet keresni.
ii.) Az IPO egy tiszta sor, ott minden átlátható, nyilvános honnan hova megy a pénz, ki jegyez, mit kap érte, stb. Mi abban az üzlet? Pláne nagy üzlet? Azon senki nem tud rohadtul sok pénzt keresni úgy mint egy ilyen zavarosban. Magad is látod, 78 filléren 156M papírt nyomtak úgy, hogy közben 100 volt az árfolyam. Szerinted nem ez a nagy üzlet? Gondolod ez mind BCS és haverjai zsebébe ment és az MNB, a cégbíróság meg az összes hivatal csak úgy asszisztál hozzá miközben a napi sajtó állandóan cikkezik a történtekről? Na ne már.
Szóval értem én, hogy NER, meg jobboldal és a többi, de azért naívak ne legyünk. Ha valakinek akkor ezt neked igazán látni kéne!