Regisztráció Elfelejtett jelszó

Kérdések

wisvik Előzmény: #846824

Az utolsó gondolatoddal nagyon egyetértek, szerintem is azt kell nagyon figyelni, hogy ő mikor jelent arról, hogy vett pár M-t. Ellentétben veled viszont én ezt viszonylag rövid időn belül várnám. Az 50ft-s árfolyam az üres cégre az első 156M-es névértéken történő tőkeemelés után sem jött be, 80 alá praktikusan semmi áron nem akart menni az árfolyam. Szerintem értelmetlen ezt várni, a mostani fejlemények után meg pláne. Az a fura viszont, hogy Papp biztosan nem akar kimaradni a buliból személyesen sem, de valamire még vár. Hogy mire, az a kérdés számomra. Tuti nem egy 50ft-s árfolyamra, mert ha olyasvalami történne ami miatt mindezek után ott kötünk ki, akkor már régen rossz a helyzet nem csak nekünk hanem Pappnak is. Az viszont lehet, hogy megvárta a hírre adni kell kiszállókat, valamint a sok beragadt, esetleg csalódott kisbüfit, és az sem kizárt, hogy tudja, hogy most BCS és a többiek meddig verik le az árfolyamot a deal létrejötte és a bejelentések után. Lehet, hogy 100-ig is leverik mire kiszáll mindenki és akkor jöhet a fordulat. Ellenben én azt várnám, hogy emelkedőben jobban lehet kiszállni is, úgyhogy innen már akár fordulhatnánk is megint a jövőhéten. Meglátjuk.