Regisztráció Elfelejtett jelszó

neoliberalizmus

Ibiza

egy csajszi kockakővel agyonveri a teknőst.. miért? mert elvei szerint megteheti.. ő is ott van a teknős is..nálad erősebb..miért ne tehetné meg amit akar.. neki joga van kiteljesedni..minden erkölcsi vagy morális szokás vagy szabály az őt korlátozza.. nincs nem lehet erkölcsi morál mert az őt csak hátráltatná a kiteljesedésében..

csajszi hozza kisgyereket a boltba az megy mindenen keresztül keresztül a lábamon.oda-vissza.. .anyuka kussban van..rászólók gyerekre..figyelj oda kissrác.. anyuka egyből szól "gyere kisfiam nem mindenki szereti a gyerekeket". mondom a bácsi szereti a gyerekeket a hülyegyerekeket sajna nem..meg kellene tanitani a srácnak mások privát zónájának a tiszteletben tartására..

parkolóm van.. srác 2 napig ott parkol.. rárakok szélvédőre egy nagy papirt "ne parkolj más helyére" .. elmegy de este odajön..üres volt azt gondolta hétvégén nem lesz gond anyjához jött ..mondom gondnok tudja a számom elég ha telefonálsz..mondogatja de üres volt.. mondom..figyu ezek szerint ha anyád nincs otthol akkor felmehetek hozzá összeütni egy tojcsit..közbe lefürödni? ez is magántulajdon.. néz mint vakegér..

tudatra ébred az anyag..ráérez neki már jogai vannak.. ott is ahol nincs...jogaikat követelik a kötelességeit nem nagyon emlegetik.. ilyenek ezek..

Bringás jön szembe szűk utcában, este.. mutogat.. mondom picimókus te nem jöhetsz be ide csak ha táblád van..és amúgy is jó lenne ha felkapcsolnál valami ki..szott villanyt.. (a bringa rendszámtalan ezért a gyógyegér neolibsi horda önkifejezése lett.. ) azért okoskodik..leveszi a biztonsági láncot..de amikor kiszállok azért elszelel..furcsa arcán némi utálattal..egy újabb fasiszta..

legyen itt egy kisnovella aminek a valósághoz semmi köze..minden egyezés csupán a véletlen műve..

Társasház.. éjfélig tűröm de átmegyek..kicsinyem ne fúrkálj mert aludni kell.. (ez a srác volt aki korábban 9kor átjött hozzám.. neki jogai vannak..Én elnézést kértem mondtam tudom már 9 de még van 2 lyukam..mondta nem érdekli..abbahagytam..)

Mondja ő leszarja azt csinál amit akar.. kicsit gyúrt a gyerek..olyan roma gyúrás.. kar 45-50es es de szipka lábak.. mondom figyu nyugoggyá le..majd holnap fojtatod.. persze ő a helyi menő csávó (HMCS) megindul felém.. mondom ..ha belépsz a privát zónámba azt gondolom majd, hogy megtámadsz és védekezni fogok.. közel vagy életed legrosszabb élményéhez..persze hatástalan... támaszkodó láb megrúg..egyensúly vesztés bal beijeszt jobb nyom egy sallert ( a világ legegyszerűbb "csele").. koppanás.szivárgás.. mondom..figyu a f..nak emberkedsz.. most meg itt gusztustalakodol.. de még hegykén néz..talpraugrik.. megint bal beijeszt jobb ad egy nagyobb salllert..jobban szivárog.. tanulni fog belőle? nem mert nem ezt látja.. nem tudja ő sem, a világ legerősebb joga a személyes jog.. senki nem léphet be a privát zónádba csak ha megengeded.. minden más támadás.. a jogaid addig tartanak ahol a másoké kezdődnek..ez a valódi liberalizmus alapja..