Regisztráció Elfelejtett jelszó

re

tozsdenyul Előzmény: #844120

nem akarsz beleszólni, de persze hogy belefogsz :)

1. Tudtam hogy beleszólsz

2. Tudtam, hogy demonstrálod majd hogy teljesen fogalmatlan vagy hogy mi történik

3. Tudtam, hogy természetesen deák viktor oldalon szólalsz meg, minél nagyobb az aljasság, annál inkább garantált hogy beszólsz hogy megvédd

4. Természetesen nagy rakás szar, amivel szegény Deák kénytelen mindig, a legaljasabb és hazaárulóbb módon megküzdeni

1-4:= semmi új, tipikus spade, hozzá valami eredetit

Plusz 1:

Az MTA elnöke, akit a kis kedvenceid akiknek lopáson kívül más valós életbeli teljesítményük nem volt, alávalóan csicskáztatnak, te meg kéjesen szarozol

Egyszerre Wolf-díjas és Kyoto-díjas

egyedüli magyarként

Az, aki nem tudná, nagyjából 2db Nobel-díjas Szent-györgyi Albert

Istenem, de ritka egy fasz vagy

Szemerédi Endre Ábel-díjas, egyedüli magyarként

És Erdös Pál is Wolf-díjas

Ez mindjárt 4 matematikai Nobel-díj

(Egyébként meg az MTA a V4-eken belül messze a legeredményesebb és leghatékonyabb)

Plusz 2:

Ha majd Lölö felajánlja a vagyonának 5%-át a parlamentnek , hogy abból hozzon létre 10db MTA-át, akkor szólalj meg hogy ki a fasz és miért, addig az orbánista marhaságaidat tartsd meg magadnak.

Pl azt valahogy magadban tudtad tartani, hogy az MTA egy mézön konspirációs szar, ezért vesznie kell, nyugodtan megtarthatod magadnak a többi eszementségedet is hasonló módon.

"nem akarok ebbe beleszólni semelyik oldalról sem"

nagyon jó ötlet, csak abba beletartozik az az oldal is, amit egyoldalúan de mindig (most is) idetolsz...