Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Ibiza Előzmény: #844020

persze,hogy kamu..

A lényeg az volt ilyenek ezek a fideszesek..kimondva kimondatlanul lelketlen fasiszta bagázs..csak a hatalom érdekli őket.. de ez csak a legutóbbi volt.. ezt lámának raktam be..neki sztem tetszett. ezek a werberi módszerek..

persze most megy a megvett cigányok..pénzért szavazó nyugdijasok..10.000et kapnak az erdélyiek.. csalás mindenfelé..de közben agymosott agyhalott minden fideszes..de ezeket simán megosztja.. félelmetes.

Nem jönnek rá soha ilyen jól nem éltek az emberek.. marad az..igen jól éltek de ezek mennyit lopnak..fél dunántúl orbáné..stb stb..

Kellene változás de ez a mostani ellenzéki csürhétől mentsen az isten.

Egy értelmes Magyarországban és euban gondolkodó párt ahol van tudás és méltóság.. aki tiszteletben tartja a nemzeti értékeket társadalmi hagyományokat..távlatokban tud gondolkodni..egy ilyen párt gyorsan tarolhatna.

Most ez a két irány van euban..az egyesült európai államok és a nemzetek szoros szövetsége...ezért megy a harc.. elsőt akarják tüzön vizen átverni..

Első esetben szétszórják a terheket..közössé válik a déli államok hatalmas adóssága.. a közöst pedig oda fókuszálják ahova akarják.

Nekem az USE nem reális..eltérő adottságok és érdeket, eltérő fejlettségi szintek..eltérő mentalitás.