Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Hozzászólás

Ibiza Előzmény: #843989

Orbánék hozták a saját eredményüket és erősen nyertek, magasabb részvétel mellett is magasabb százalékot értek el, az ellenzék máig nem érti mit csinál rosszul, egymástól veszik el a szavazatokat, a saját tortájukat osztogatják.

LMP-t már az elején sem értettem..ez a szerencsétlen szélberni mit várt..mit vártak az mtv-nél fetrengés után..megkapták amit érdemeltek..

Jobbikot sem értettem, a primadonna vona riszált mindenkinek két pad közül a földre. Radásul beetették őket a ballibsik ok arik vagytok elfogadunk benneteket és elvették a szavazataikat.

Figyeltem a kampányt érdekeltek a módszerek.. még mindig azt hiszik a werberi mocsokáradattal és aljasságkampánnyal előrébb jutnak.. fel kén már nőni.. figyeltem a közösségi oldalak mocsokcunamiját.

Tetszett, ezt a trampli alaktalan gyurcsánynét Audrey Hepburn-höz hasonlították..akinek szép filigrán alkata volt. :DD

dk-s gyurcsótinak volt annyi esze kikerült a kampányból..a feleségét tolta előre..tudta az ő személye gerinctelen jelleme még a baloldalon is elfogadhatatlan.

A noolimpiás momentumosok előretörése érdekes volt.. azt gondolom ez egy hullám..a gyógyegér értelmiségi fiatalok..az identitásukat úja megtaláló lilaködösök pártja lesz..szdsz főnixmadara. a kormányellenes oldalból haraptak egy szeletet.

A lényeg: nem programok és víziók csaptak össze hanem a kormányt támogatók és az ellenzékiek. A végére próbálták benyomni a környezetvédelmet de nem valódi értelmében hanem ellensúlyként az ellenőrizetlen bevándorlás ellenes retorika elfedésére. Abból látszik külföldről pénzelt és irányitott volt ez a mozzanat, hogy nem csak nálunk hanem egész euban egyszerre jelent meg ez a vonal.

Akik az ellenzéki csoportokra szavaztak azok orbán ellen szavaztak nem az ellenőrizetlen bevándorlásra és au európai egysült államokra.. de nem tudtak mire szavazni.

Máig azt gondolom a politikai paletta közel sem fedi le társadalmi igényeket. Nincs olyan párt ami mellé bárki tejes mellszélességgel odaállhatna. Máig valami ellen, valami lerombolásával akarnak kampányolni.