Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Ibiza Előzmény: #842894

Ha vállalkozó vagy akkor igen.

Elég sok fiatalt ismerek.

De úgy látom a mai fiatalok huszon évesek jól képzettek jól keresnek, néha megtolják de a 8óra munka 8óra szórakozás 8óra pihenés adva van, és ez az életmód megfelel nekik. Megtervezik az életüket, céltudatosak a többség felelősen gondolkodik. Élvezik az életet és jól teszik, képzettek jól beszélnek nyelvet nyelveket. Van egy réteg aki felszínes sodródik az árral, kielégítik az aktuális trendek, divatok szörfölnek rajta.

Nem görcsölnek a küllföldre menésen, kipróbálják a többség visszajön. Németo vagy Anglia a cél főleg ha multiknál dolgoznak.

Azt látom - érdekes módon- jól nevelik a gyerekeiket túráznak, sokat vannak a gyerekkel, kirándulnak viszik magukkal mindenhova. Teljesen megváltoznak ha lesz családjuk.

Ez lenne a normális, 28-30éves korig tanulás és kiéled magad, szétnézel a világban, utána keményen nyomod a munkát és családot.

Érdekes, már fiatalon rétegződnek, aki nem tanul akinek a suliban a menőzés a villantás a pálya, az a menő aki bukdácsol, az már akkor vesztett.. lúzer lesz..max seftes vagy bűnöző.

És még is miért vállalkozik az ember? a lehetőségért a szabadságért.

A nyugati világban le vannak osztva a kártyák, milyen képzettséggel egy időpályán hol fogsz tartózkodni 1-5 10-20év múlva. Ezt vagy elfogadod vagy nem.