Regisztráció Elfelejtett jelszó

Ahol állsz, annyit látsz: Püff neki objektivitás

phiona Előzmény: #842343

Ezek is messzire vezető kérdések. Nem is akarok nagyon belemenni.

Még nem égtem ki talán mert a hospice-ban már nem annyira jön elő a politikai mit miért, nincs qrva eü és hogy ellopták a gyógyulásomat, sokkal inkább a mi lesz most és a visszatekintés, jellemzően a saját hibák keresése, mit vétettem hogy ezt a sorsot kaptam, főleg női betegeknél. Férfiaknál a lazaságra törekvés az általános, mintha ezen múlna minden, de ott is megy a feszkó a mélyben, „csak egy kicsit élni szerettem volna még” – és nem sikerült. Befelé fordulós és Istenkereső fázis.

Boncolás után olyan diagnózisok vannak hogy ihaj, szívinfarktusoshoz nem ért ki időben a mentő de absztinens elhunytnak úgyis előrehaladott primer májrákja volt, jobb hogy így halt meg, mindenki elégedetten hüppög. Azért is, mert a jelenlegi fiatal generáció akkor tud előrelépni, ha valaki kihal előle a családból. Örökségből vagy támogatásból lehet csak új fészket rakni, fizuból nem. CSOK-ból sem, nagyon szívatós, az értelmesebbje óvatos vele.

Pont arra utaltam, hogy nem azért „megalkuvó” a rákos mert Kádár népe, hanem mert abból a dimenzióból már az ilyesmi tökmind1, tényként képes elfogadni a kereteket, és itt a fórumon aki „megalkuvó” sem feltétlenül kádári értelemben az, hanem elvonatkoztat és leszarja.

Az attitűdödet értem, akkor küzdj így. Külföldről támadhatatlan vagy, ami nem biztos hogy igaz azokra is akiket provokálsz a fórumon. Ha maffiaállamot feltételezel azt is feltételezned kell hogy levadásszák aki ellenség, ha értékesebb megveszik – itt nincs olyan max a tulaj :-) Szóval sztem a biztonságos helyzetedből talán nem eléggé felelős arra buzdítani hogy mások a farkukat kockáztassák. Az ilyesmi akkor hiteles, ha kiállsz hogy itt vagyok gyerekek, kövessetek – de így, hogy én a messzi távolban, ti meg a saját kontótokra mit és hogyan és keményen számonkérve, nem okés sztem.

Tudom a vitánkat, és tartom, hogy Rákóczi népe jönni fog – ha éhes lesz, még nem éhes de naplóz. Ma vettem húsvéti sonkát. Kérdeztem a hentest, melyiket ajánlja. Azt mondja: csakis a tóalmásit az a jó, a másik a Tiboczé, nehogymá azt vedd meg! Megmosolyogtatott, és maradjon örök titok hogy melyiket vettem :-)