Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyar multi

matgab Előzmény: #842152

nem értek a technikai elemzésekhez, főleg nem annyira , mint pompi... (:-) de ha ránézek a 4IG grafikonjára, akkor én azt látom, hogy február végén 2000-ről kitört, első körben felrántották 2800-ig, ott egy kis pihenő után extrém erősen felhőzták 5000-ig. Március közepétől teljesen extrém módon viselkedett a részvény kilépve felfele még az extrém emelkedő csatornából is.
Ennek a mozgásnak kellett egy egészséges korrekciója, ami 3100-ig vitte le a részvény árát. Ez még mindig azt jelentette, hogy alig 1 hónap alatt 50%-kal emelkedett a részvény árfolyama!
Azóta visszapattant 4350-ig, onnan visszaesett 3700-IG, onnan fel lett húzva 4700-ig, onnan visszaesett kb. 3900-ig.
Gyakorlatilag egy tökéletesen (elég meredeken) emelkedő csatornát rá lehet húzni, ahol a márc 15-24 közötti kiugrás volt az extremitás a nem normális időszak.
Most itt 4000 körül a csatorna alján vagyunk ismét, ahonnan ismét egy nagyobb emelkedéssel megtámadhatjuk a korábbi csúcsot is akár, főleg ha bejelentik végre a Tsys és alvállalkozói csoportjainak megvásárlását.
Ha ennek ellenére valaki pompi ősmagyar nyilaira hajazó grafikonjai hatására elad itt a bejelentések előtt, az vessen magára! Tessék örülni a még mindig alacsony árnak és bővítésre kihasználni -( Ahogy azt valószínűleg pompi is teszi szép csendesen)...
Persze jobb lett volna 5000-nél eladni és 3100-nál újra venni, de az ide oda ugrálóknak meg vagyok győződve, hogy kisebb nyeresége van a számláján, mint nekem aki eddig végig bővítettem 250 és 4970 között...

NEm szabad elveszni ezekben a perces-órás részletekben, nagyban messziről kell nézni a grafikont...