Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

banyaiz Előzmény: #841547

A védekezésünket sikerül stabilizálni akkor nagy lépést tettünk.

Nem tudom ebből a meccsből mit szűrjek le mert a horvátok eléggé enerváltak voltak. Szerintem is úgy álltak ki lazán gurítanak 3 gólt a magyar védelem hibáiból aztán viszlát. :)

Mondhatnám azt is a meccs alapján végre összeállt a védekezésünk , de várok még azért ezzel a kijelentéssel.

Szlovák meccsen kár azért az ajándék első gólért , de összességében stabilabb csapatnak tűnt a szlovák. Bár nem tudom mit fociztak volna ha mi szerzünk valahogy vezetést. Illetve mi lett volna ha ilyen taktikával állunk fel mint a horvát meccsen.

Azeriek jó lenne ha pontokat szereznének 4-5 pontot, csak ne ellenünk mert akkor game over. szlovákoktól és a walesiektől igazán lophatnának 3-3 pontot, vagy legalább 2-2 pontot döntetlennel . De nekünk meg kell vernünk őket idegenben aztán majd itthon is ha az nem sikerül akkor nekünk annyi vsz.

Még a védekezésről ezen a meccsen kellett az is Dzsudzsák is védekezett igaz úgy ahogy de küzdött a védekezésben is, másik szélsőnk is mindkettő mert ott cserélnünk kellett. Ez már hasonlított a csapatvédekezésre amit bemutattunk, Pátkai, és Nagy is jól nyomta.

Ami még pozitív volt nekem, hogy mindkét meccsen hátrányban sem adtuk fel . Jó a küzdőszellem ami alap csak mégis örülök neki mert sokszor volt már az elmúlt 30 évben , hogy kapunk egy gólt aztán feladtuk. Ez a mentalitás tetszik, hogy küzdünk ezt is meg kell tartani minden meccsre.