Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

matgab Előzmény: #841545

az első 25 percet nem láttam...

De régen láttam ilyen jól játszani a magyar válogatottat. Azt hiszem a horvátok lenyilatkozták udvarisan, hogy ez kemény meccs lesz, de maguk sem hittek benne. Főleg amikor a 13. percben találtak a magyarok ellen egy olyan málé gólt, mint amire mindenki számít a magyarok ellen.

De legalább látszott, hogy tényleg Dzsudzsi is akar és nekem tetszettek Szoboszlai megmozdulásai is. Végülis mindenki erőn felül teljesített és egy kis szerencsével összejött a győzelem.

A kis szerencsét azért írom, mert kidolgozott helyzetünk az az első gólon kívül nem nagyon volt (legalábbis amíg én láttam).

Helyzet nélkül pedig simán maradhatott volna 1-1. De végülis akkor tudunk csak szerencsés gólt rúgni, ha ott vagyunk a horvát kapu előtt...

Pátkai -igen eddig a válogatott meccseken mindig lefelé lógott ki. Most jó volt és Nagy Ádám is megint a régi egykori fradista formáját mutatta.

Ez a csoport baromi kiegyenlített, amiből a horvátok felfele , a magyarok kicsit lefele lógnak ki, de bárkit márki megverhet és az azeriek is biztos vagyok benne , hogy legalább 4-5 pontot fognak szerezni.

A szlovákok elleni meccsre visszatérve: ott sem volt rossz a játékunk nagyon. Két dolog hibádzott nagyon:

1) A legrosszabb az Korhut beálllítása volt. Borzasztóan gyenge volt, az első és a második kapott gólban is kulcsszerepe volt, de volt még kulcshibája, amit nem használt ki az ellenfél. A beadó játékost 5 védő esetén meg kell támadni!

2) a támadójátékban sokkal gyorsabban kellett volna változtatni és Szalai mellé betenni valakit, vagy már az elején Kiskokó mellett kellett volna még egy támadó középpályás...