Regisztráció Elfelejtett jelszó

:)

banyaiz Előzmény: #838953

Azon nevetnék ha most leszavaznák azt is kitolják a határidőt, és a rendezetlen brexitet is . :) Azzal gyakorlatilag meghiúsulna a brexit ha jól gondolom, mert mindent leszavaztak megállapodást, határidó módosítást, hard brexitet, és az idő letelt . Vagy ez automatikusan hard brexit lenne , már magam sem tudom meg kell majd nézzem. Bár nem túl valószínű forgatókönyv. (Megnéztem ha mindent leszavaznak és semmi más nem történik márc 29-ig akkor hard brexit, nem EU-ban ragadás.)

Vagy az is tetszene ezután Monty Pythonnál is abszurdabb műsor után az EU beintene nekik nincs hosszabbítás hiába szavaztok róla. Aztán akkor néznének nagyot, hogy mi van .

Nagyon patthelyzet van , mert nincs értelme a brexitnek , de visszalépni se mernek belőle és előre se.

Pedig eredetileg 2 év alatt ennek teljesen le kellett volna zárulnia, nem még átmeneti időszak utána . Azt csak azért találták ki mert látták, hogy annyira messze vannak az álláspontok .

Ez az egész túltesz azon is mikor a görögök többet blöfföltek mint a pókervilágbajnok és az EU végigasszisztálta a műsorukat, jobb megoldás híján az utolsó nap utolsó percéig.