Regisztráció Elfelejtett jelszó

Závecz Research

banyaiz Előzmény: #839668

Csak felületesen követem ez a Puzsér főpolgármesterjelölt sztorit.

De szerintem a legszomorúbb az egészben az, hogy ez az ember érdemi jelöltként szóba jön egy ilyen posztra. Akármilyen töredék %-os szavazati aránnyal.

Most pl ez a kirohanása a közvéleménykutatás stb ügyben. Üdv a politika világában. Ez neki meglepetés, hogy a közvéleménykutatások és politika között átfedés van, egy politikai eszköz is? Ez a hangnem amivel ezt közli , mint egy ideggyenge valaki. Főpolgármesterként is az 1x1 -től idegrohamot kapna?

Vagy ez a politikai stratégiája, hogy ilyen stílusban ámokfut? Még akár menő is lehet manapság az ilyesmi, de elég kínos. :)

Egyébként pedig mire vár a programjával és a kampányával ha választás előtt nem sokkal szerinte nem érdemes még mérni?

Zavaros egy gyerek szerintem inkább egy komoly orvosi segítségre lenne szüksége nem a politikusi pályára, bár ez nem kizáró ok sőt . Kissé túlfűtött érzelmileg szerintem ilyen posztokhoz. De manapság az ilyesmi valamiért tetszik az embereknek. :)

Nekem az a véleményem az egész szituban az a legnagyobb gáz egy ilyen figura valamilyen befolyással lehet egy ilyen posztra . Az meg egészen elképesztő olyan helyzetben van akár, hogy az ellenzéki jelölt esélyeit elveheti akár, vagy az ellenzék jelöltje is lehet akár. Ez valahol nagyon szomorú vsz.