egyeurós sztori
Spade Előzmény: #839291"pontos hatásokat illetően a részletes szabályozás megismerésére van szükség. Elsősorban azért, mert azok nélkül lehetetlen megbecsülni, hogy az egyes lehetőségeket hányan tudják és akarják igénybe venni."
igen, én is ezt írtam csak kicsit más szavakkal "h nem ismerem a részleteket", de azt is írtam h ez egy newdeal-nek tűnik tehát valszeg több van ebben sokkal több. Én saját kútfőből jutottam hasonló következtetésekre mint a portfólió, a pf-t csak azért hoztam fel mert kb 2 órával a bejelentés után megjelent, a csóka elolvashatta volna azért egy elég látogatott lap, mielőtt jó sok faszságot leír (ami nála is vélekedés mint a három év múlva kifizetett túlóra amit megint sok hülye szajkózott mielőtt elolvasta volna a tv-t). Ha nem tudja akkor várja meg a részleteket, de hülyeségeket leírni sztem értelmetlen dolog és nem gondolkozás.
Ja igen válság, talán kevéssé ismert h Lengyelo azért is kerülte el 2010 előtt a recessziót mert a foci vb-re készült az ukránokkal rengeteg infrastruktúrát épített, igen, stadionokat is mily furcsa. Azaz a newdeal pont h válságálló azok átspanolására van. Amíg mondjuk matoek úgyis mondhatnám nem malterosok vannak az mnb.ben a válságban és nem euronk van a jegybank rengeteg pénzt teremthet a huf meg nem fog beesni amíg pozitív a ker mérleg tehát egész máshogy lejt a pálya mint mondjuk Simor és Kígyó úr idején.