Regisztráció Elfelejtett jelszó

SP500

Mancs Előzmény: #838436

Szinte már eufória van, ilyenkor szokott jönni a pofon. De valószínűleg még nem ma.

Ennek a pártját ritkító emelkedésnek minden bizonnyal meg lesz a korrekciója. A nagy esés koriját látjuk, de mint ahogy az szokott lenni, ennek is meg lesz a visszatesztje. Lásd a 2010., 2011-es, és a 2015-16-os mozgásokat.

A fordulás lehet éles, határozott, de megtörténhet majd egy akár hetekig, hónapokig tartó vergődős oldalazásból is. Megy vissza, ahonnét elindult és duplaaljat csinál. Vagy egy magasabb aljból fog újra fordulni, ami után idővel akár újabb ATH-ra mehet. Vagy a lefordulásból újabb mélypontokat üt meg, és 2-3 év medvepiac...

+1: Nem lesz semmilyen korrekció, pláne bearpiac: az indexek folytatják felfelé menetelüket, aztán valamilyen szinten kifekszenek, oldalazni kezdenek, hogy kipihenjék magukat és kijöjjenek a túlvettségből, aztán irány föl ATH-ra...:) Szögezzük le, ennek a verziónak az esélye a legkisebb.

Nem lehet tudni mi lesz, de forgatókönyveket azért föl lehet vázolni. Annyira nem hiszem, hogy azokkal, amiket leírtam, nagyon mellélőnék majd. Több kimenetel lehetséges. Izgalmas lesz az idei év, az biztos.