Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

elment andy

banyaiz Előzmény: #837689

Ja igen a meztelen nőket és a lovakat kifelejtettem. :) De hollywoodban a börtön , vagy más, felrobbant volna az biztos történjen már valami alapon. :)

Sci-fi vonal azon belül AI vonal ennek a megjelenése Hollywoodban valahol talán a Csillagok háborújával kezdődött. Mindenki leszólta mit akar Lucas ilyen témával. Hatalmas siker lett aztán beindult a gépezet erre van igény , új téma mit lehetne erre felfűzni.

A Szárnyas fejvadász nagy sikere ahol az ember vadászott a "terminátorokra". Ami egyébként a Terminátor filmeknél sokkal inkább lélektani oldalról közelített a témához, sokkal több morális szállal és filozofálgatással, mellette azért adtak az akciónak is, látványnak is. Kettő ilyen nagy kasszasiker máris elvoltak egy darabig ezzel a robot sci-fi vonallal utána egyből sláger lett. Aztán a Terminátor ahol teljesen akció irányba elmentek, minek cifrázni ha lőni és robbantani is lehet. :)

Egyébként az első Terminátor volt a legjobb szerintem a T filmek közül. Ott azt nagyon eltalálták , hogy szinte az egész éjszaka játszódott és passzolt hozzá Arnold minimalista színészi játéka, brutális arckifejezéssel az éjszakában pusztít , rombol. A két folytatás talán nem kellett volna akkor lehet többre tartanám. De a két folytatás az nagyon elcsépelte szerintem és rossz irányba vitte el.

Túlpörgették akcióval kicsit olyan hatása volt mintha attól félnének a készítők ha 2 percig nincs akció akkor a nézők egymást kezdik el lőni a nézőtéren M16-osokkal unalmukban. :) Ilyen érzést keltett már az első rész is. A többi fokozta ezt. :)