Regisztráció Elfelejtett jelszó

elment andy

banyaiz Előzmény: #837564

Lényegében a producer felel azért az egész buli pénzt hozzon ne vigyen. Főleg ha saját filmescége "alkalmazásában" producer az adott filmnél akkor a munkája tétje a saját cég csődje, vagy felemelkedése. Legalábbis az első időkben biztos.

A legnagyobb filmes téma, ha a világszerte ismertség , és nézettség oldalról közelítjük akkor igen. De ha a készített filmek, hogy is mondjam minősége?, vagy tartalma? , művészi értéke? alapján akkor nagyon távol áll ettől vsz.

Ha a legolvasottabb könyveket néznénk a világban akkor találkoznánk Harry Potterrel a nagy varázslóval gondolom, és nem tudom Coelho valamelyik sikerkönyvével . Akkor ilyen alapon Rowling a legnagyobb író? :)

Nem ismerem az összes filmet aminek a producere volt. De pl a Rambo sorozatnak szerintem az első része után olyan forgatókönyvek és filmek jöttek amik semmi másról nem szólnak mint az első rész sikerének a lekaszálása. Nem tudom hány része készült de meg sem közelítették az elsőt minőségben, de a bevételt hozták. Nem mintha az Rambo I . a filmezés csúcsait ostromolná. :)

Ez valahol egy biznisz alapokon művelt műfaj. Ha az emberek bementek a moziba a die hard 1-re akkor le kell forgatni feltétlenül a 11. részt is.

Nézd meg mit csináltak pl Csillagok Háborújából mostanra. Csilliárdokért adták el a jogokat Disneynek aztán forgatják az új részeket ha kell ha nem. :)

Szóval ez is egy szakma, amiben ő sikeres volt, és ismert. De a legnagyobb magyar filmes elnevezést azért vitatom bizonyos szempontokból. :)