Regisztráció Elfelejtett jelszó

elment andy

banyaiz Előzmény: #837474

Ha már színészek pl Madaras , nagyon jó lett volna az Örök télbe, és sok minden másba mint karakter. Pótolhatatlan karakter történelmi filmekbe vsz. Tipikusan az a karakter aki ilyen elnyomott, vagy népies szerepekben nagyon hiteles tudott lenni. Olyan népies figura volt eleve az egész ember mintha most hozták volna egy tanyáról a gémeskút mellől. Mellette nagyon jó színész volt.

Hogyan lehet forgatni történelmi témájú filmet ilyen színészekkel akik úgy néznek ki mintha most jöttek volna egy wellnes üdülésről. Nem is tudnak ettől színészi alakításban nagyon elmozdulni.

Pl tetszett hangulatában a Vizsga című film magyar újabb filmek közül. De ott is volt néhány olyan karakter főleg az ÁVÓ-s nő alakítója nem jut eszembe a neve. Hát úgy nézett ki a nő ebben a szerepben mint aki a Barátok köztben szerepel éppen. :)

Így nagyon nehéz egy hiteles , történelmi filmet összehozni mondjuk Trianonról, vagy Mátyás királyról, Dózsáról , Rákócziról és millió más eseményről . Bár hozzáteszem Dózsáról van már egészen jó filmünk az Ítélet ami azért feltette a lécet egy szintre .