Regisztráció Elfelejtett jelszó

#Brexit elnapolva másként

banyaiz Előzmény: #837136


Nincs érdemi érvük a kilépés mellett. Miközben intézik a kilépést. Ez a legnagyobb problémájuk vsz és ezért van ekkora kavarodás.

Ami egy érdemi érv lehetne ha EU széthullással kalkulálnak, vagy olyan szoros integrációval a messzi távoli jövőben ami nekik nem pálya és mindkét esetben a kilépéshez lyukadnának ki. Ezeket megelőzendő inkább kilépnek most. De hát ez nagyon megfoghatatlan most rövid távra előny-hátrány szempontból.

Most nehéz bármilyen előnyt ebből kimutatni vsz. Azonnali előnyöket, hátrányt viszont rengeteget lehet elég erre a kilépési folyamatra ránézni.

Miközben a népet azonnali előnyökkel etették . Sorban ezeket az azonnali előnyöket amikkel a brexitet reklámozták cáfolja a kilépési folyamat. Szerintem akik erre szavaztak nagy részük azt gondolta minden marad a régiben kivéve ami neki nem tetszik a világban az megszűnik ha nem részei az EU-nak. :) Mert ilyesmivel kecsegtették a brexitben.

Erre alapozni egy ilyen döntést , könnyen azt hozhatja gazdasági nehézségek rövid távon ami brexit ellenességhez vezet eltolódnak az arányok . Aztán azért fogják ütni az aktuális kormányt lépjenek vissza.