Regisztráció Elfelejtett jelszó

#Brexit elnapolva másként

matgab Előzmény: #837136

szerintem pont a Rotschildok alapvető érdeke és célja volt az EU létrehozása, ahol az első -elrontott verzió a Szovjetunió -mintájára létrehozták az Európaiuniót.

A Szovjetunió Tanács köztársasága nagyon jól muzsikált volna és fenn is maradt volna, ha Sztálin nem puccsolja meg a rendszert outsiderként (nyilván az akkori Oroszországban még nem volt a médiának és az internetnek olyan hatása , mint ma- ezért ő jó szervező képességeivel meg tudta puccsolni az egész liberál-bolsevik összeesküvést és a saját hatalmát kiépíteni...

Az egész rendszer hibája annyi volt, hogy egy ember meg tudta puccsolni. Ezért az EU-t már úgy hozták létre, hogy megtartották a demokratikusnak tűnő színházat (mondjuk volt "demokratikus " választás a SZU-ban is) képviselőit ne közvetlenül szavazzák meg az emberek és a tényleges hatalmat meg még csak ne is a közvetett módon megválasztott képviselők gyakorolják, hanem a különböző bizottságok.

Totális arcnélküli hatalmi elitet hoztak létre, így nem lehet ellenük sem lázadni sem fellépni ellenük, se felelősséget nem kell vállalnia senkinek semmiért.

Nos, ugyanúgy, ahogy a SZU-ból nem lehetett kilépni, ugyanúgy nem lehet az EU-ból sem.

Az, hogy a britek megszavazták a brexitet, ez totálisan váratlanul ért mindenkit -főleg a politikai elitet és ezt a mai napig nem tudják, hogy hogyan kezeljék. El akarják maszatolni az egészet és a vége az lesz hogy vagy érvénytelenítik, vagy csinálnak egy újabb népszavazást, ahol már rendesen meg fogják dolgozni a nép agyát, hogy ne ikszelgessenek "hülyeségekre". Az is belefér, hogy a britekkel példát statuálnak és gazdasági válságba döntik őket, hogy a végén az EU , mint dícsőséges megmentő ölelje keblére a visszatérésért imádkozó briteket.


Az meg hogy a migráció miatt erősen meggyengültek a hagyományos liberális pártok, az nem annyira számít hossző távon.

Rövid távon senki nem akar polgárháborút , hosszú távon meg a migránsok le fogják szaporodni a tradicionális európai népeket, így a szoclib pártok újra megnövelik a támogatottságukat.