Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

banyaiz Előzmény: #836381

Pont ezzel próbálkoznak egyébként egy egy témában amit mondasz . Pl markáns megkülönböztetés legyen olimpia, vagy ne. :) Ez maradt a markáns megkülönböztetésre mint labda. Nem egy nagy gólhelyzet. Egy labdaszerzés a saját 16-osnál. Amiből nehezen lesz még gól.

Amit én ilyen nagy témának látok és támadási felületnek az EU-s ügyészség. Egy EU-s ügyészség labdaszerzés a középpályán . Ezt nagyon meg kellene becsülni ha az ellenzék akar valamit a zárt ajtónak rohanás mellett .

Ez egy támadási felület. Mert Orbán az EU-val való műbalhékat , és ezt a nemzetállam maszlagot ami egy hatalmas kamu szintén eléggé elvitte a határig , és itt lehet rajta ütni egyet. Kíváncsi vagyok sikerül e ezt végig vinni.

1 gól egy témában persze még édeskevés ezen a meccsen, de a zárt ajtókat fejjel nyitás helyett célszerűbbnek tűnik.

El kell vinni népszavazás kiírásáig. Akkor Orbánnak döntenie kell kihátrál belőle még a népszavazás előtt, vagy beleáll. Ez határeset mert ha bevállalja a népszavazást egyetlen érve marad ez a nemzetállam maszlag ami karcsúnak tűnik egy népszavazáson a témában . Ezért könnyen kihátrálhat még a népszavazás előtt ha az komolyra fordul. De ha beleáll akkor mindenképp be kell kotorni valahogy a lasztit a hálóba. Ez egy gyomrosnak elmenne amitől nagyon el van szokva, bármilyen atletikus a mozgása . :)

De ettől még nagyon messze van az ellenzék. Orbán nem fog beleállni ebbe, ha úgy látja esélytelen az ügyben. Az ő döntése egyáltalán ezt a harcot felvállalja e , szerintem kaméleonkodni fog egyet ha arra kerül a sor, valahogy kihátrál még népszavazás előtt. Akkor máris lekerült a napirendről és kivédte az egészet. Ahogy az olimpiát, vasárnapi boltzárat, látta nem biztos a győzelem és kihátrált és a markáns témának game over .