Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

banyaiz Előzmény: #836320

Egy példa de jellemző. Vasárnapi boltzár, fidesz: keresztény értékek vasárnap szabadnap a ker dolgozók jogai a pihenéshez, ellenzék: a vasárnapi vásárlás fontossága (de hol van a kereskedelmi dolgozók szabadnapjának képviselete mint baloldal)

"Rabszolgatörvény" (az elnevezés is maga a feltupírozott rémálom:) Fidesz : versenyképesség, ez jó a munkavállalóknak többet kereshetnek (de hol van a szabad vasárnap és a keresztény értékek és a ker dolgozók vasárnap nem kereshettek volna többet ? ) , ellenzék : a munkavállalók jogai ( ez nem volt probléma a vasárnapi boltzár ellenességnél a ker dolgozók jogai nem sérültek akkor nem lettek "rabszolgák"? )

Minderre banyaiz: WTF . :) Mi van .

Szóval ennyit napjaink ideológiai harcáról nem kell jellemzőbb példa arra mennyire szűk mozgástérben folyik a cicaharc.

Egyébként Orbán a kaméleon dolgaiban nagyon sokat ellesett Merkeltől. Mert ő aztán nagyon ügyesen fogta ki mindig ezzel a módszerrel az ellenfelei témáiból a szelet. Megelőzve azt nehogy támadási felület legyen. Ezért is volt ennyi ideig kancellár többek között. Aztán nem is maradt érdemi különbség az CDU-SPD között annyira sikerült ez. Ezt a centrális erőtér politizálást úgy ahogy van Merkeltől lopta és magyar viszonyokhoz igazította, ezt még hozzátéve az egészhez.