Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Sumér harcos Előzmény: #836024

nekem az egy büszke megnevezést jelentene,az vagyok:)

persze....rengeteg elkeseredett ember is van,ki vitatja?én nem,széles a szorás.

de mint mondtam 89ben kapitalizmust csináltak az elvtársak, minden állami vagyon privatizálása, az pedig ilyen,vannak kárvallottak.

az ő igazi kárvallottságuk sem az elmult 8 évben kezdődott el.

nekem rengeteg 6-8 osztályt sőt kisegitőt(- félalkoholista,akár lecsuszott- )végzett falusi-városi ismerős,haver is van,különböző sorsokkal ,joban vagyok velük.....itt a végvárakon nincs ilyen szembenállosdi,(polgári-lecsuszott)mint amit nyul meg te hirdetsz,itt mikroszinten ez nem igy működik terepen,mert sterilléletű nyuszu azt mondja külföldről.

látom őket,beszélgetek velük,sokszor együtt logok velük,anno együtt kaptunk megrovást,együtt menekültünk a rendőr elől kölök korban.

velük nem fogok meccset játszani,maximum 1oldalon, együtt nőttem fel velük,tudnék erre példát a multbol is,de nem részletezem,volt egy-két utcai verekedés,ide-érkezett idegenekkel.

ha "zsilvölgyi" idegen bányászokat hozna ide vki,akkor lenne meccs nem kicsi,még azt hiszem a pásztorkutyákat is elengedhetném a nagyokat.

más...

mire visszanézel mondjuk 70évesen az életedre,nem létezik ilyen,hogy örök nyertes,nem létezik ilyen ember a földön,nem igy van az élet kitalálva sajnos.

de ha most arra gondolsz"nyertes",kaptam-e pl. 300milliot az elmult 8évben vhonnan?a válaszom nem,még pályázni sem merek,mert rám kennétek vmit.