Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Bendeguz Előzmény: #836006

4 felvetés, ami szerintem másképp van:

- az MTVA-nál ami történt, az példátlan. Képzeld el ugyanezt 2006-ban, hogy fideszes képviselőket kényszerítenek földre Gyurcsány régi biztonsági cégének emberei. Ugyanilyen nevetséges, szánalmas ellenzéki próbálkozásnak neveznéd? Az MTVA helyében nem kerültem volna a Streisand-effektusba, hanem szépen éjfélkor, amikor senki se nézi az M4-et, azon beolvastam volna, aztán már rég kifulladt volna az egész.

- kuruc infót linkelni, mint hiteles, objektív hírforrás? :) Ha a videót megnézed, gyakorlatilag magad ellen érvelsz. Voltam én is nagy jobbikos, kuruc olvasó 2003-2010 között, de kinőttem belőle. Ugyanazok pepitában, nem ők lesznek az ország megváltói.

- a túlóratörvényt még mindig nem érti az emberek 99,99%-a. Nem azzal van a baj, hogy 400 óra elvi maximum, hanem a 3 éves elszámolási időkeret! Gondold el, dolgozol 3 évet túlórázva, aztán jó magyar szokás szerint az eldobós Kft, ami alkalmazott, csődbe megy. Túlórát felejtsd el, ha nem pofázol, átvesznek az új eldobós cégbe és folytathatod ugyanazt a munkát ugyanott, ugyanúgy. Ezt nem érti meg a többség. És ami számomra megdöbbentő, hogy pont azok az emberek tüntetnek ellene leghangosabban, akiket nem is érint. Egy jól képzett ember ilyen feltételek mellett tovább tud állni, illetve értelmes cégek hó végén fizetik a túlórát.

- Tényleg érdekel, honnan várod az ellenzéki messiás felbukkanását? Jelenleg a lehető legjobb emberek vannak a porondon. Nem lesz más, nem lesz jobb. Aki értelmes, inkább dolgozik, nem teszi fel magát a céltáblára a családjával, egzisztenciával egyetemben. Szóval honnan lesz elfogadható ellenzék? Én megmondom, nem lesz. Marad a fidesz, mi meg követjük a mutyijaikat a tőzsdén, ez lesz.