Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

banyaiz Előzmény: #835150

Érdekes évnek tűnik ez a 2019-es előzetesen. Hasonlóra számítok mint ez az utolsó hónap olyan szempontból nagy csapkodás .

Azért meglepne ha ezeknél a szinteknél lényegesen lejjebb lenne és az is ha nem lenne jóval feljebb 2019 során egy egy időszakban.

Legvalószínűbbnek azt gondolnám egy korábbi ATH alatti vergődés , nagy le fel rángatózásokkal. Aztán ha a recessziós és egyéb parákból kikeverednek akkor indulás újra ATH-ra. Ez talán nem 2019-ben lesz, bár 2019 év végére határeset.

Brexit téma januárban mint akár nagy negatívum itt lebeg közeli időponttal. ECB kamatemelésig el tud e jutni végre szintén lebeg. USA recessziós félelmek is lebegni fognak jó darabig. Trumpnak Kína ügyben ez az év végi tőzsdei esés figyelmeztető jel volt.

A legjobb az lenne mindjárt januárban egy combos esést bemutatnának még és akkor ott már nyugodtan longolnám. Csak hát persze ez nem ilyen sima ügy lesz. :) Ez a karácsonyi rángatózás jól mutatja milyen idegállapotban vannak. :) Ilyenkor bármi előfordulhat szélsőséges mozgásban.