Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

banyaiz Előzmény: #834613

Ez megint ősi dolog a rossz hír hozója a bűnbak. Mi történt vele régen Zoli? :) Megérkezett a rossz hírrel és hirtelen haragban lefejezték , felnégyelték stb.

Lényegében ez történt a válságmenedzserrel is a modern korban.

Ha az akkori makro folyamatokat megnézed akkor 2 dolgot láthasz. 1. Sokkal előbb kellett volna komoly kiigazításokat végezni , a rendszerváltás pillanatában már. 2. Ha nem teszi ezt akkor államcsőd.

Ha tili tolizik akkor ki lehetett volna tolni a csődöt talán a következő ciklusig. Akkor garantálom neked 2001 -ben nem lubickolsz a gazdasági fellendülésben. :)

Ma is ez így működik rossz hír hozója a bűnös és ezért volt pl az 2010-14 között nem az érdemi dolgokról hanem a gonosz ez+az témáról ment a kommunikáció.

Ezért könyörgött Orbán indításként a 6%-os hiánycélért , ne ő legyen a rossz hír hozója. Mivel ezt nem engedték el kellett ezt fedni gonosz imf-el , gonosz bankkal bármilyen gonosszal és hangzavarral. Ez egy füstbomba volt lényegében ami elfedte a komoly kiigazítást. Részben , egészben.

Varufakiszék se azért játszották ezt a ki rántja félre előbb a kormányt játékot mert ennyire sík hülyék , gondolom legalábbis , bár határeset. :) Hanem azért mert nem ők akartak lenni a görög nép számára a rossz hír hozói akiknek a habzsi dőzsi után a nevéhez kötődnek a megszorítások.

Ezt könnyű belátni vsz.