Regisztráció Elfelejtett jelszó

Deviza

banyaiz Előzmény: #834317

A díjakról a tanácsadójuknak is kellene tájékoztatnia. Nagy valószínűséggel az történt Matgab ami igen gyakori az úgynevezett tanácsadó úgy gondolkodott minek terheljen téged mindenféle költségről szóló tájékoztatással. Aminek a következménye esetleg nem lesz üzlet. Ami egyenlő a számára nincs jutalék. Esemény után viszont már nincs mit tenni. Ez viszonylag gyakori az úgynevezett tanácsadóknál. :) Nem is tudom melyik úgynevezett politikusunk mondta nem hazudott csak nem bontotta ki az igazság minden részletét. :) Ez is ilyesmi.

Ezt úgy tudod kivédeni átböngészed a Fundamenta díjtételeit esemény előtt, minek mik a költségei, gondolom a honlapjukon ez részletesen megvan.

Mondjuk az furcsa ha ezekről nem kapsz kimutatást amikor levonták menet közben, évente egy részletes kimutatást. Befizetésekről, levonásokról.

A számlanyitási díjkülönbözetet akkor szokták felszámolni ha emeled a szerződött összeget menet közben. Erről két körben kell értesülnöd elméletileg. A Fundamenta ltp-s szabályzatából, és a tanácsadójuktól mikor módosítasz.