Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Ricsi Előzmény: #833915

Tyűha, nagyon sokat el tudok mondani neked, de ebben olyan is van, amit az én érékrendem szerint bizonyíték.

Aztán vannak olyanok, amiket ma mond a NASA, és egyértelműen cáfolják a Holdraszállást. Most pl azt állítják, ha elmegyünk a Marsra, akkor kb 2 hónapig kell fékezni, hogy az ember túlélje a leszállást. Ezt, ismerve a 2. kozmikus sebesség nagyságát (ami kb 40 000 km/óra), teljesen hihetőnek tűnik, mert nincs fékező közeg. És bennem mondjuk felmerül a kérdés, ha erre 2018-ban szükség van, akkor vajon 1969-ben miért nincs. Nem akarok sokat fejtegetni, erre azért várnék egy értelmes választ, komolyan mondom.

Aztán, ha megnézed a leszálló egységet, alatta teljesen érintetlen a porréteg. Ha egy akkora rakétával landolunk, ami villámgyosran lelassít 40 000 km/h-ról 0-ra, annak ott akkora krátert kellett volna csinálnia, hogy csak na. Meg persze valahogy én azt a rakétát nem is nagyon látom a képeken. Meg azt sem, ami újra felgyorsította ugyanerre a sebességre, hiszen a fent maradó keringő egységnek továbbra is ekkora volt a sebessége. De ez már messzire mutat.

Szóval, én nem olyan konteók miatt nem látom bizonyítottnak, amik a neten keringenek. Egyszerű fizika. Ha érdekel a téma, PÜ-ben beszélhetünk róla.