Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

banyaiz Előzmény: #833796

Nincs mit. Kb a helyzet Usa erőlködik meg van feszítve nem tudja hogyan nyújtsa már a kamatemelést. Ki kellene rántania a kulimászból az eurzónát első körben. Maga után húznia.

Miközben az ECB, vagy a Bizottság az olaszokkal levelez nyugodjanak már le a forradalmi hangulatból. :)

Vagy a britek a brexittel vannak elfoglalva.

Mit hoz ez az amcsi hosszú hozamoknak? Persze, hogy nyomja.

Olyan szempontból viszont teljesen jogos az aggodalom a külső körülmények is lehúzhatják Usa-t . Hozamok együttállása ilyen bajt jelez nem vizsgálja mitől rögtön eladás. Ebben is van azért bőven ráció.

Mert Usa bele is rogyhat ebbe ha a környezet nem tud felzárkózni. Visszarántja a kulimászba őket is. Ez viszont nagyon nagy baj lenne ha így lesz.

Ezt kellene mindenféleképpen elkerülni . Első körben azzal , hogy végre 2019-ben az ECB eljut az első 0,1%-os vagy hasonló komoly kamatemelésig úgy közben az eurzónában nem megy csődbe senki. :) Küzdelmes idáig eljutni.

Erre a szitura jön még Trump aki a német autógyárakat , meg az EU-t mindenféle vámokkal fenyegeti. Amivel végső soron saját magát lőné tökön ebben a szituban. De lehet , hogy a 4 éves ciklusa kevés lesz ezt a tanácsadói megértessék vele. :) Talán sikerült levenni erről a témáról egy ideig.