Regisztráció Elfelejtett jelszó

gdp 2

phiona Előzmény: #832284

Épp a napokban beszélgettem valakivel, hogy nekem a többi között miért nem kerek Viktorunk. Ugye nagylátókőrű fantasztikus államférfi, mit Deákferenc,sőt több. De ugye ami már itt is feszegetve volt, hogy hamarosan (évtizedeken belül) megindul Afrika a víz miatt Európa felé, ez ami kézenfekvő és kalkulálható. Nagyformátumúként nem-e esetleg a jövőt kalkulálva kéne a népre hatni? Két opció van. 1. nem látja ami jön és tökhülye, 2. leszarja a jövőt, napi szinten politizál és gátlástalan, elszabadult, önittasult, kényszeres. Sztem a 2. vari van. Pontosan tudja hogy a migrik jönni fognak, nem ennyi hanem özön, de túlélnie kell, hatalom kell. Ehhez a népet a legaljább módszerekkel is etetni kell. Tudja azt is hogy ha az U kirója a kvótát az lesz, és tudja azt is hogy az EU tudja hogy ő tudja, és ez az egész csak a választóinak szóló cirkusz, porhintés. Meggyőződésem, hogy menekülő politika ez, és nem sok nyugodt éjszakája van. Jogász, pontosan tudja amit egy elfogulatlan bíróság leporolna rajta. Nem véletlen a macedón welcome és Hernádi jogállamban abszurd védelme, kiadatásának megtagadása sem. Tudja, csak a hatalma mentheti meg, és ebben már az összes verbális puskaport elsütötte, növekedési pálya kell, ezért nyomul az EU-ban, ami szinkronban is van pozitív stádiumú önértékelésével, ambícióival. De max mint problémát kezelik ott, lenyugtatják megvezetik, és ha erősödik is a migriellenesség sem volt szockó hordószonok lesz tényező – sztem.

A rebellió ezzel az ámokfutó one man show-val szemben indokolt. Az ellenállások jellemzője, hogy sokáig a mélyben érnek, aztán, ha sokan látják hasonlóan a problémákat, robban.

És miafene szabadságharcról beszélünk egy olyan országban, ami a multikból él, és már a pénzünkből nagybefektetővé avanzsált mészi (ov) is nagytőkés? Aki regulázódik a szokásrendbe, sőt felnyal hogy kis felcsúti purgyékből a körhöz tartozhasson. Ez az OV vív a dípsztét ellen?

Jó reggelt minden mesékben hívő királyfinak.