Regisztráció Elfelejtett jelszó

Jézus szereti ezt

banyaiz Előzmény: #831245

Inkább úgy fogalmaznám ezt a csapdahelyzet fennáll csak finomítani lehet rajta. Fék ellensúly témával pl. Amik megadják azt az illúziót sikerült féken tartani a politikusi intelligenciát. A látszatot. Ahogy egy háborúban is van Genfi konvenció és a többi, vagy volt és lásd a gyakorlatot.

Pl nézd meg Usát. Rengeteg fék , ellensúly, nagy demokratikus hagyományok és mi történik megválasztanak elnöknek egy bazári majmot. :) Ez a minőség ami ebből kijött amit ebből kidobott a gép a sok szabályozó ellenére az már maga a csapdahelyzet.

Vagy mikor arról olvasok el kell lopni az asztaláról néhány iratot nehogy Mekk mesterkedjen. :) Ez is egyfajta fék ellensúly de azért nem egy népünnepély.

De nem kell ilyen belső bizonytalan infó nézzünk rá pl egy ilyen intézkedésre klímaegyezmény felmondása ipari nagyhatalom részéről azzal a dumával a globális felmelegedés Kína dezinformációja melynek célja a nyugat gyengítése, vagy az usa gyengítése. :) Ez maga a tankönyvi példája annak a csapdának amiről beszéltem.

Fékek ide vagy oda. Politikusi intelligenciát nehéz féken tartani amikor a rövid távú érdekiről van szó, nagyon találékony.