Regisztráció Elfelejtett jelszó

re

banyaiz Előzmény: #829514

Spade a migri játékban a legnagyobb ászunk a pakliban az nem vagyunk célország, vagy legalábbis a célországok között valahol nagyon utolsó opciók között .

Ebből az következik a migráció elleni harc legjobb eszköze ha a vonzerőnk továbbra is a béka segge alatt marad.

Gyakorlatilag amikor Viktor arról mesél megvédi az országot a migrációtól elfelejti közölni a néppel annak az egyetlen valós eszköze jelenleg az ha továbbra is kevésbé vonzó marad mint Nyugat-Európa, vagy É-Amerika .

Tartósnak tűnik ez az állapot. Szóval végül is nyerésre állunk a migráció elleni harcban csak nem azért amit sűrűn emlegetünk megvédés címszóval. Egyszer sem hallottam nem meglepő módon a nagy megvédés harcban ezt a leglényegesebb pontot nem vagyunk célország és annak okait. Minden más nagyjából lózung az ügyben pedig.

Nem egyhamar fenyeget minket az a veszély komolyan vehető migráns Németország helyett Mo-ra migrálna ha választási lehetősége van. Ez a veszély ebben az évszázadban nem nagyon fenyeget minket. De ha nem sikerül a versenyképességünket eddigieknél komolyabban növelni akkor nagyjából soha . Ez pedig eléggé meghatározza a pozíciónkat ebben a játékban.

Azzal tudnánk fokozni a megvédést ha kilépnénk az EU-ból. Mert jelenleg az egyetlen szempont amiért mellettünk dönthet egy migráns az EU tagság és abból adódó szabad mozgás később. Ezzel még nagyot tudunk ütni az imperialistákon . :) De ezt inkább mellőzzük, ennyire azért ne őrüljünk meg a nagy megvédésharcban :)