Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

matgab Előzmény: #828108

Persze, hogy meg lehet érteni azt, hogy elmegy a PSV-ből egy Mahacskalába, iszonyatos nagy pénzekért. Soha nem lehetett biztos benne, hogy nem ez lesz a jövő nagy csapata -ott játszott akkor ugye pl. Eto'o is. És egyáltalán nem volt biztos, hogy valaha bekerül egy olyan csapatba, ahol többet tudna keresni.

Persze a klub csődbe ment. De ez a döntése számomra érthető volt anyagi szempotok alapján.

Aztán a Dinamo az már nyilván kényszerpálya volt, mert sok fizetésből nem akart leadni és európai vonalra nyilván egy ilyen csapattal volt esélye visszakapszkodni.

Azonban ott felejthető teljesítményt nyújtott és lekerült Törökországba. Azt gondolom ez már hibás döntés volt szakmai szempontok alapján -ekkor kellett volna egy kicsit kevesebb fizetéssel beérni és visszamenni Hollandiába vagy Görögországba egy olyan csapatba, ahol újra tudta volna indítani a karrierjét.

Törökország névtelen csapatában meg látták, hogy messze nem tud annyit, mint amennyit kér, innen -ezzel az elbocsátó üzenettel már esélytelen volt komoly európai csapathoz visszatérnie.

Azzal a fizetési igénnyel, ami neki volt maradt az arab vagy a kínai világ. Most egy évvel később lett volna lehetőségei még elég komoly pénzekért focizni legalább Magyarországon és talán európai kupákban megmérettetni magát és talán egy új utolsó fénykort élni már teli pénztárcával, csak a futball szeretete miatt (és azért most már itthon is jól lehet keresni- de megintcsak nem tudta beérni kevesebb fizetéssel.

És azt gondolom ez megint hiba volt. Neki már nem kellene számítson annyira, hogy van-e még 100-200 millió HUF-fal többje vagy nem. Keresett már annyit, hogy ott játszon, ahol neki helye lenne, az európai porondon. Legyen az egy holland kiscsapat, vagy akár egy magyar/osztrák /svájci együttes...

Ehelyett kergeti a libalegelőn a nevenincs liga nevenincs csapatában béna gyerekek között a labdát, motiválatlanul és rúgatják vele a 11-eseket, hátha megjön a kedve (házi) gólkirálynak lenni...

Szóval abszolút érthető ha a pénzt választotta többször a karrierje során a szakma /élvezetek helyett. No de hogy mindig csak a pénzt válassza, az visszataszító... 2 fillér különbségért az anyját is eladná tevehajcsárnak.