Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

banyaiz Előzmény: #828074

Kíváncsi lennék Dzsudzsák ezzel az arab vonallal több pénzt tud e keresni mint Szalai, vagy Sallai a bundesliga vonallal.

Szalai más poszton játszik az nem pontos összehasonlítás.

Dzsudzsáknál beszélnek 2 -3 millió euró közötti éves fizetésről. Azért az bundesligában nem számít egy rossz játékoskeresetnek. Nem vagyok naprakész benne, de pár éve nézegettem és akkor bundesben sztároknak volt ennél több fizuja.

Nagyon megkavarja az ázsiai vonal a fizetéseket. Mert könnyen előfordulhat valaki befut egy európai focikarriert nagy ligákban és összességében kevesebbet keres mint aki elmegy Ázsia felé.

Pl Dzsudzsák összehasonlítva Gerával ilyen szempontból. Vagy Szalaival . Könnyen el tudom képzelni Dzsudzsák keresett annyit ázsiai bulikkal mint ők ketten a PL-ben- és Bundesben együttvéve. Ha nem is de legalábbis mindkettőjüknél többet.

Itt van pl Sallai első meccsén megsérül. Dzsudzsáknak volt komoly sérülése az egész pályafutása alatt? Nem emlékszem. Gerának a térde tropára ment Angliában úgy tákolták össze többször is , Szalai térd vagy boka komoly sérülésből sokáig úgy nézett ki már nem tud azon a szinten focizni vergődött egy nagy sérülés után évekig.

Ezzel nem azt akarom mondani egy fiatalnak irány az Emirátusok mint focikarrier, vagy Kína stb. :) De azért nem olyan egyszerű döntés milyen utakra is menjen. Dzsudzsák ennek talán a legjobb példája mert ő ráment teljesen a lóvéra hollandok után teljesen erre az ázsiai vonalra és ebből mit hozott ki. Mikor egy ilyen noname arab csapatban keres annyit mint Bundesligában egy középcsapatban a legjobban fizetett játékos.

Dárdai más korosztály nem lehet teljesen összehasonlítani de Herthában egész karrierje alatt szerintem nem volt olyan év 2-3 millió eurókat keresett . Akkor egy ilyen kb nb2 vagy nb3 szinten lévő arab ligában erre tud szerződni pályafutása vége felé. Bár lehet eléri az nb1 szintjét is azzal se mondok sokat. :) Furcsa kettősség.