Regisztráció Elfelejtett jelszó

Misa Mackó avagy történelem másként

banyaiz Előzmény: #826109

Szerintem az orosz haditechnika vétel török részről szintén ennek a blöffnek a része. A pávatáncnak. Gyerekek tudunk mi ilyet is ha nagyon kritizáltok . Tessék egy gyakorlati lépés nem csak a levegőbe beszélünk.

De azért ez és a szakítás a NATO-val az nagyon más ügy. NATO részről pedig az nem opció Törökország kiváljon. Ennek a fő oka a földrajzi elhelyezkedése. Nagyon komoly kompromisszumok folyamatosan azért ez a földrajzi pont ott a NATO része legyen. A felvételük is és azóta is leginkább ezért mert ott vannak földrajzilag ahol . Ezt tudják a törökök is vissza is élnek ezzel , ez egy olyan kártya amit bármikor elővehetnek és érvként sok mindent visz.

Szerintem szó se lehet ilyen haditechnikai blokádról . Nézd meg a németek mi fegyvert adtak el nekik az utóbbi időben. Szíriai balhé közben volt egy kép az megmaradt bennem törökök a német tankkal parádéztak . :) Akkor vették nagyon komoly megrendelés volt. Iszonyat pénzekért rendeltek német fegyvereket.

Erre én nem látok esélyt idáig fajuljon ez a dolog.

Abban egyetértek zűrös időkben a háborús retorika az bevált politikai húzás. Mi is ezt csináljuk csak mi árnyékboksszal. Törökök valódi fegyverekkel játszadoznak, az kicsit más szitu ebben egyetértek. :) Ők valóban háborút is vívnak , nem csak retorikai vonalon. :) De azért a NATO kilépés más tészta, más nagyságrend mint a kurdokkal hadakozni, vagy Szíriában bohóckodni. Ez egy másik dimenziója a játéknak.