Regisztráció Elfelejtett jelszó

Misa Mackó avagy történelem másként

banyaiz Előzmény: #826103

Egyébként azért sem akarják bedönteni Erdogant mert félő , hogy helyette rosszabb jöhet . Mert ő nagy bűvészkedésben van az iszlám vonal és szekularizált vonal között. Mindenkinek próbál csontot dobni, korlátlan hatalom felé lépegetés közben.

Ennél rosszabb verziók is vannak törököknél. Aztán a megállapodás a migránt ügyben . A németek pl nagyon sok bizniszt csinálnak a törökökkel. Nem mellesleg komoly haderejű NATO tag, egy stratégiai földrajzi helyen. Egyáltalán nem hiányzik ott káoszba kerüljön az ország és esetleg ebből az süljön ki az oroszokhoz kezd húzni. Pont ezzel blöfföl állandóan Erdogan ha kritikát kap a rezsim építése, hogy lehetünk mi az oroszok barátai is ha ennyit kritizáltok. Ez egy elég erős kártya.

Szóval összességében nem látom érdeknek a bedöntését és azzal káoszba kerüljön Törökország.

Ő is nyomatja ezeket a gonosz külföld esti meséket a népének akikkel ő felveszi a harcot. De ez jórészt egy politikai parasztvakítás. Amiből most vissza kell vegyen hacsak nem őrült meg teljesen. :)

Neki is megvan az a játéka mint Viktornak a jobbikkal. Azzal indokolva külföld felé sok mindent , hogy jön a szélsőség ha nem úgy politizálunk ahogy. Törökországban is megvan ez a mumus amivel sok mindent lehet magyarázni politikai, gazdasági lépésekben . Csak mostanában egy kicsit túltolta a bicajt. Valami olyasmi a szitu mint amikor mi kénytelenek voltunk az imf-hez fordulni miközben pár nappal előtte még gyaláztuk őket. Aztán megnyugodott mindenki mégsem bolondultunk meg teljesen. :) Nagy leegyszerűsítéssel hasonló a szitu.