Regisztráció Elfelejtett jelszó

Misa Mackó avagy történelem másként

banyaiz Előzmény: #826080

Ennek az elméletnek ellentmond Spade Törökország komoly fizetési mérleg, kereskedelmi mérleg hiánya. Több szempontból ellentmond az elméletednek.

Inkább ahhoz van közel a szitu vsz, hogy Erdogan a hatalmi ambícióihoz a gazdaságot is megpróbálja megerőszakolni.

A gazdasági törvényszerűségeket, török gazdasági folyamatokat , és gazdasági ciklusokat a saját politikai menetrendjéhez akarja igazítani. :) Miért ne alapon. :)

Célja volt most a puccs után a teljhatalom, elnöki hatáskörök bővítése és a többi. Közben pedig a török gazdaságban aggasztó folyamatok népszerűtlen lépéseket indokoltak volna. Ezeket elhalasztotta , a választást pedig előrehozta. A gazdasági folyamat igazodjon az ő napirendjéhez mikor lesz a választás stb. Ha nem akkor megerőszakolja.

Kicsit ambiciózus a fiú. :)

A nagy kérdés miért népszerű mégis a törököknél. Mert akármilyen volt a választások tisztasága de azért van egy népszerűsége lehet nem ekkora győzelemhez amit kimutattak. Ennek a kibogozása ilyen húzásokkal miért lehet alapvetően népszerű az nagyon török. Nagyon török ez az ügy nem vállalkozom rá kibogozzam. :) Talán a legvalószínűbb oka, hogy ügyesen szélhámoskodik a nagy állami vezető szerepben aki összetartja Törökországot.