Regisztráció Elfelejtett jelszó

okoskodás értelem nélkül

banyaiz Előzmény: #824808

Maga a stadion úgy néz ki mint egy színház, egy világbajnoki meccsen. Nézők fegyelmezetten , sorba rakva , élére állítva minél többen beférjenek ülnek mint a fecskék dróton sorba.

Az a hangulat ami volt petárdák konfettik őrjöngés, füstbombák , nézők szétszedik a stadiont. Nem lehet rágyújtani egy cigarettára a stadionban. :)

Esküszöm annak idején mikor elkezdtem meccsre járni egy Kisdorog Zomba, vagy Kisdorog -Tevel szomszédvári rangadón nagyobb élet volt, nagyobb szurkolás és lelkesedés a mondjuk 500-1000 szurkoló között mint most az 50.000 néző mellett egy vb döntőben. :)

Ez is a profizmus, az üzleti jelleg. Az kell az 50-100 k -s stadion megteljen jó pénzért aztán fegyelmezetten mindenki vonuljon haza miután vigyázzállásban ülve végignézte a meccset. :) és kifizette érte a jó lóvét.

Ezek nagyon profi dolgok csak valahogy olyan műanyagos beütést ad neki.

Pl most Hamilton vagy Vettel lesz a világbajnok ennek a drámai hatása . Emberi drámája , vagy amikor Prost -Senna között dőlt ez el. Ég és föld. Halványan valami van ebből a drámai hatásból.

Foci vb-n dettó mondjuk összehasonlítom emberi drámában ami lejött a 86-90-es vb-ken német argentin döntőkben. Vagy most ezen a francia horváton. A legnagyobb emberi tragédiát Maradonán láttuk aki komoly küzdelmet vívott a lelátón a drogokkal. :) Baresi mikor kihagyta a 11-est brazilok ellen 94-es vb döntőben na az emberi dráma volt, vagy Baggio.